Navigare


 Publicatii ale Membrilor


 Mergi la forum

Manga Miauti   

Ficatii lui Miauti

Miauti | Publicat pe 17.10.20 11:38 | 67 Vizualizari

Capitolul 1 - Interceptia

A fost odata ca niciodata un tanar chipes si magnifico-fastic un Miauti. Cum el citea din pagina in pagina cate o manga, a decis sa scrie o recenzie . 

Tastand si chinuindu-se cu labutele lui de pufosenie si pierzand timp pentru fanii lui (aia 10 urmaritori) a terminat cu chin si vai recenzia dorita. Pana cand, dupa cateva clickuri ciudate  (hentai manga ) si analizand statisticiile blogului unde isi scria capodoperele extra-magnifice... mai tari decat a lui Shakespeare, vede cu groaza ca doi 'aliens' il vizitase.

Transpirat si clickuind cu stupoare, observa ca acei doi 'aliens' provin de pe un taram inititulat Soarecii Comunisti. Cica ar fi un taram mareee  :az:  !, unde s-ar crede ca posteaza despre carti si chestii ciudate, dar de fapt ei sunt un mic grup care spamuiesc chestii intitulate 'jocuri forumiste'.


Stand si gandindu-se, Miauti decide cu inteligenta lui   : [*]:  -matza sa spioneze Soarecii Comunisti, Camuflat peste urechiuse si trecand o perioada de timp, Miauti isi ia inima in mana si io arunca in cap lui Xiphion. :af: . 

Xiphion. era lidera suprema, iar Miauti nu stia asta. Miauti isi aminteste ca Xiphion avea capul rotund  :ag: , cu plete si cu dinti de fierastarau . Lui Miautii ii era frica de ea. 


Dupa o perioada de timp, cand Miauti a inceput sa prinda curaj si criticandu-i propaganda lui Xiphion, ia decizia sa foloseasca cuvantul magic si in acelasi timp intelectual de a spune parearea despre un subiect. Cuvantul magic era "NASPA !". Acel cuvant ii imbunea inima lui Xiphion - doar o cofisase - dandu-i lu Miauti decizia de a taia si spanzura orice subiect corupt.

Capitolul 2 - Monumentul promis 

Trece o saptamana, doua saptamani.. trei... patru, iar puterea cuvantului interzis de marele dictator, o facu-se sa -l avanseze pe Miauti in grade, fara ca lumea sa stie promisiunea facuta cu sange si miau. Promisiunea era ca daca ii administra si ii va face taramul Soarecii Comunisti sa arate bine, ii va ridica inteleptului Miauti un monument glorios. Dar daca nu-i va face. ii va manca ficatii saracului Miauti, iar urechiusele lui, ii va ronti.

Dar ca orice promisiune din partea unui dictator, va ramane o promisiune. Asa pe parcursul vietii pe taramul comunismului S zis si Rontaiitorii de Biblioteca, Miauti va deveni un mic umil admin, chinuindu-se sa distruga coruptia, stergand cu cruzime spamurile si postarile de propaganda.


Desigur cu cat Miauti muncea din suflet , cu atat Xiphion ii sabota munca depusa. Si nu numai asta Miauti simtea ca Xiphion il urmareste sau mai bine spus trimitea securitatea pe unde umbla si ce facea Miauti.

Asa ca Miauti a luat decizia si cu curaj a inceput sa negocieze cu Lidera S sa elimine cateva ranguri din partindul ei, dand nastere la ranguri simple dar complexe, in care membrii nu isi faceau treaba. Mai rau , Miauti nu intelegea de ce ragul Seniorilor trebuie sa existe, pana cand analizand cu intelepciunea lui de pufosanie, afla cu stupoarea ca acel rang ii tinea in fuctii pe membri seniori, unde se consumau foarte multe resurse.

Dar asta nu e tot, Miauti mai afla ca exista o organizatie secreta numita Discutii Staff, o oragnizatie in care nu orice cetatean soricel stia de ea. Miauti afla ca acolo se luau deciziile macabre, dar in acelasi timp nici amazoanca Xiphion nu isi dadea seama ca acea organizatie e o pierdere de timp si resurse.  

Asa ca Miauti se chinuie, dar nu reuseste, deoarece tentaculele sunt bine iradacinate.  


Capitolul 3 - Stiai ca...

Si cum incerca Miauti sa scape de coditele nedreptatii, Xiphion  era mereu cu un pas inaintea lui. Miauti incerca prin toate metodele sa scape de Soarecii Comunisti, dar nu reusea.


Incerca din tara-n tara, sa scape dar nu reuseste, deoarece ochii bulbucati ai lui Xiphion, era pe ficatii lui Miauti  :ag:  deoarece, ficatii erau buni . Dar ce nu stia Xiphion, despre Miauti, era ca miunatul lui era fermecator. 

Legenda spune si are la baza un oras invadat de soareci. Miauti atunci avea o blana colorate si se ofera sa ii scape pe cetateni de aceasta problema, care sunt de acord sa ii ofere un monument daca va putea realiza acest lucru. Reusind, Miauti este insa pacalit de localnicii. Asa ca Miauti decide sa ii scape atat de soareci cat si  de copii! In varianta actuala, el ii duce intr-o pestera pana cand primeste i se face un monument. In varianta a legendei, acesta ii conduce intr-un rau, unde copiii se ineaca.


Capitolul 4 - Amenintarea 

Intr-o seara, cand Miauti statea linistit in fotoliul din piele, iar lumina si caldura semineului  proiectata de TV. Stand si citind din clasicii contemporani, iar din cand in cand sorbind din rafinamentul bauturii sale -laptic caldut cu cacao - si pufaind din biscuite, primeste pe neasteptat un mesaj tulburator.

Asa de tulburator a fost mesajul incat, paharul de cristal din labuta lui, ii scapa. Desigur acel mesaj, era un mesaj de amenintare, dar nu un simplu mesaj, ci un mesaj cu dublu-amenintare.  :ao: 

Miauti se astepta la un astfel de mesaj de amenintare, dar nu se astepta la un mesaj cu dublu-amenintare.     :ac:  si mai ales de unde stia lidera X unde sa trimita amenintarea , de unde stia unde se afla Miauti.

Asa ca Miauti nostru povesteste despre mica teama care apare seara, despre gandurile care il hranesc, despre vocea magica intre-o povestire. Si asa micutul Miau se simpte tare incurajat si sperante, ca poate cineva il va crede, dar mai ales isi doreste sa-si depaseasca teama asupra X, pentru ca stie ca ceea ce simte, e gresit.X

EU LIDERA SUPREMA, IMPREUNA CU POPORUL SORICARI AM ACCESAT INFORMATIILE DE PE DISPOZITIVUL TAU SI DACA NU ADMINISTREZI CUM TREBUIE FORUMUL, AM SA-TI MANANC FICATII !! 

DAR INAINTE DE ASTA AM SA-TI ROD URECHIUSELE

 

Dupa o alta perioada de timp, acasa Miauti e trist. Adoarme abia spre dimineata. Viseaza un vis ciudat. Se face ca cineva alearga spre el tiinand in maini un buchet mare de urechiuse in mijlocul caruia flutura o tigaie. Le recunoaste. Sunt ale lui Miau. Vrea sa si le ia, dar cineva il striga, il zgaltaie… Apoi… se trezeste.

Trece un timp. Nimeni nu vrea sa-l creada pe Miauti care nu are nici un scop. Doar .....  ii ramanel. Si fiindca ii este un adevarat .... , mereu face planuri cum sa-l ajute.


Toata lumea uita si se schimba. Doar Miauti nu poate sa uite. Uneori, pe neasteptate se opreste in mijlocul drumului, isi apleaca capul, inchide ochii si viseaza. In acele clipe e cu neputinta sa-l urnesti. Miauti isii viseaza libertatea, isi viseaza cum toti .... . Cand se trezeste isi aminteste ca nu e bine sa te falesti.

Capitolul 5 - Abisul

Din intuneric ultimul lucru pe care la vazut Miauti a fost ceasul de pe perete care arata ora 11:11 noaptea, in timp ce ghearele ei sapau in stomacul lui, cu unghii pline de pamant, iar cu cealalta mana ii acoperea strigatul de disperare. A sarit din pat alarman, bucuros ca a fost doar un cosmar, dar ceasul era 11:10 iar din dulapul a inceput sa sune ciudat, ca si cum cineva zgarie usa.

Deodata Miauti isi seama de spusele lui X. Fugea cat de repede putea insa omul X l-a prins pe Miauti si ii strapunge stomacul.

Uitandu-se in spate a ramas paralizat, matele ii atarnau si lasa urme. Acesta cu ghearele sale sangeroase mai voia sa strapunga, dar Miauti isi da seama de gravitatea situatiei si.....


Din fundal se... aude...... clefaiala..... 
Se mai spune ca la ora aceia noaptea, ii auzi ultimele ei cuvinte inainte de a ucide pe cineva sunt "somn-usor pis pis"

Despre autor