Portofoliu
02.03.21 9:37
Nu este un site, este un cont de instagram pe care l-am facut pentru ca imi plac plantele. Se accepta, nu? Poate va plac si voua. Nu am niciun talent spre fotografie si fac pozele cu telefonul meu vechi de 3 ani.
Uitati aici:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Daca este nepotrivit sa postez aici, imi cer scuze
Uitati aici:

Miauti și Ravic apreciază acest mesaj
Re: Portofoliu
02.03.21 10:30
Nu am nimic impotriva. Credeam ca ai mai multe poze. M am uitat pe acolo sunt dragute :)
Miauti și Florentina apreciază acest mesaj
28.02.22 14:34
Florentina a scris:Nu este un site, este un cont de instagram pe care l-am facut pentru ca imi plac plantele. Se accepta, nu? Poate va plac si voua. Nu am niciun talent spre fotografie si fac pozele cu telefonul meu vechi de 3 ani.
Uitati aici:
Reamintire [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Am mai pus niste poze, intre timp am schimbat si telefonul, nu mai fac cu ala vechi de 3 ani [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Eu cred ca ma descurc putin mai bine, aruncati o privire [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
05.03.22 14:12
eu nu mai folosesc instagramul si facebook-ul. Singura retea de socializare pe care o mai folosesc e forumu si atat.
Miauti apreciază acest mesaj
07.03.22 2:52
stiu, dar imi place sa mentionez ca sa nu creada lumea ca dau cu flit la un site sau o platforma de socializare.
07.03.22 12:56
Putem deschide un subiect pe forum despre asta. Ar fi o discutie interesanta, mai ales cu atatia oameni aici impotriva retelelor de socializare :))
Miauti apreciază acest mesaj
09.03.22 2:51
Florentina a scris:Putem deschide un subiect pe forum despre asta. Ar fi o discutie interesanta, mai ales cu atatia oameni aici impotriva retelelor de socializare :))
pai ce mai astepti ! deschide subiectul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|