Fortăreața Otaku
18.04.21 4:56
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Hei! Acesta este site-ul meu unde scriu despre tot ce ține de anime și manga. Scriu recenzii, fac recomandări, împărtășesc informații și știri, în limba română.
Link-uri utile
URL: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Twitter Site: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Twitter Personal: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pagină de facebook a site-ului: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Anilist: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
RSS: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Discord server: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Forum: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Despre site
Totul a început pe 28 Februarie 2021, când mi-am dat seama că nu avem atât de multe blog-uri legate de anime, de știri, etc. Așa că m-am gândit să înființez Fortăreața Otaku. La momentul scrierii acestui topic, am nici mai mult, nici mai puțin de 60 de articole.
Hei! Acesta este site-ul meu unde scriu despre tot ce ține de anime și manga. Scriu recenzii, fac recomandări, împărtășesc informații și știri, în limba română.
Link-uri utile
URL: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Twitter Site: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Twitter Personal: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pagină de facebook a site-ului: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Anilist: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
RSS: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Discord server: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Forum: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Despre site
Totul a început pe 28 Februarie 2021, când mi-am dat seama că nu avem atât de multe blog-uri legate de anime, de știri, etc. Așa că m-am gândit să înființez Fortăreața Otaku. La momentul scrierii acestui topic, am nici mai mult, nici mai puțin de 60 de articole.
Miauti și Mina Tepes apreciază acest mesaj
Re: Fortăreața Otaku
04.07.21 6:33
Cum nu stiti si nici nu cred ca ati auzit pana acum, Blogul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si a tras si un forum [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
Asa ca sa nu va mai retin din informatii, atat site-ul cat si forumul au nevoie de membri si mai ales de scriitori care doresc sa posteze stiri sau continut.
p.s. se dau prajituri
Asa ca sa nu va mai retin din informatii, atat site-ul cat si forumul au nevoie de membri si mai ales de scriitori care doresc sa posteze stiri sau continut.
p.s. se dau prajituri
Re: Fortăreața Otaku
06.07.21 2:07
imi place site-ul si forumul. Merci pentru articol.
Miauti apreciază acest mesaj
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|