Hello!
16.10.21 4:40
Hello! Eu sunt Midori si am 24 de ani. Am aflat de acest forum de pe alte forumuri si am zis ca trebuie sa ma inregistrez si aici.
Din putinele anime-uri pe care le-am vazut, preferatele mele sunt: Sk8:The Infinity, Boku no Hero Academia, Jujutsu Kaisen si Assassination Classroom.
Manga-uri nu prea am si am citit doar primele 2 volume din Boku no Hero Academia. Urmeaza sa le citesc si pe restul.
In timpul meu liber imi place sa ma uit la anime-uri, sa ascult muzica, sa mai citesc cate ceva si sa traduc. Sunt o persoana careia ii place sa invete chestii noi.
De ceva vreme ascult playlisturi cu orice gen de muzica. Nu pot sa zic ca am un artist preferat. Imi plac mai multi.
Imi place culoarea verde, ador jeleurile si pisicile.
Daca aveti alte intrebari pentru mine, le astept si va raspund cu drag
Din putinele anime-uri pe care le-am vazut, preferatele mele sunt: Sk8:The Infinity, Boku no Hero Academia, Jujutsu Kaisen si Assassination Classroom.
Manga-uri nu prea am si am citit doar primele 2 volume din Boku no Hero Academia. Urmeaza sa le citesc si pe restul.
In timpul meu liber imi place sa ma uit la anime-uri, sa ascult muzica, sa mai citesc cate ceva si sa traduc. Sunt o persoana careia ii place sa invete chestii noi.
De ceva vreme ascult playlisturi cu orice gen de muzica. Nu pot sa zic ca am un artist preferat. Imi plac mai multi.
Imi place culoarea verde, ador jeleurile si pisicile.
Daca aveti alte intrebari pentru mine, le astept si va raspund cu drag

Miauti, Xiphion. și Florentina apreciază acest mesaj
Re: Hello!
16.10.21 5:22
Hi miau !
Bine ai venit pe acest forum saracacios
si sper sa ti placa pe aici. De oferit Miauti nu are ce sa ofere, este un forum de discutii libere despre anime si cel mai mult manga-uri. Discutii despre parerea ta personala despre un anumit anime sau manga sau mai multe.
Forumul se vrea a fi un forum despre ce poti invata despre anime/manga.
Miauti nu are intrebari
Asa ca miau miau .. sedere placuta
Bine ai venit pe acest forum saracacios

Forumul se vrea a fi un forum despre ce poti invata despre anime/manga.
Miauti nu are intrebari

Asa ca miau miau .. sedere placuta
Miauti apreciază acest mesaj
Re: Hello!
19.10.21 3:01
Cu intarziere .. Bine ai venit pe forum. Sa ai o sedere placuta si sa te reintorci pe forum.
Miauti apreciază acest mesaj
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|